Spray Tan

Spray Tan

Solbrun året runt!

Vill du få en fräsch och solkysst look utan att behöva utsätta huden för skadliga strålar? Då är Spray Tan lösningen för dig!

Med Spray Tan kan du få en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får dessutom ett mycket snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Även du som i vanliga fall har svårt att bli brun får en fin färg med Spray Tan, man kan även välja att bara spraya delar av kroppen om så önskas.

Jag arbetar med den senaste tekniken, manuell HVLP Spray Tanning som endast är avsedd för professionellt bruk. Med manuell HVLP Spray Tanning får du det absolut bästa resultatet och det är överlägset i jämförelse med sk. soldusch på salong eller produkter för hemmabruk där resultatet lätt kan bli orangefärgat eller bli fläckigt.

 

Före behandling:

För bästa resultat bör du rengöra och peela huden innan behandling, se till att du avlägsnat smink och andra produkter noggrant.  Samma dag som behandling bör du inte använda deodorant eller fet kräm då detta kan leda till missfärgningar. Färgning av hår bör ske innan behandling.

Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras i direkt anslutning till behandling, För bästa resultat raka dig kvällen innan behandling, alternativt vänta minst åtta timmar. Om du gör det efter behandling tänk på att det kan ta bort lite av färgen. Smörj in dig med en fet hudlotion på hudpartier om du har mycket torr hud.

 

Efter behandling:

Använd mörka och löst sittande kläder, gärna i bomull. Syntetmaterial bör undvikas då dessa plagg kan missfärgas de första timmarna efter behandling. Det är mycket viktigt att du inte har kontakt med vatten under de första timmarna då missfärgning annars kan uppstå. Vänta helst med att duscha tills dagen efter för bästa resultat.

 

Hur fungerar det?

Spraylösningen kommer från sockerrör och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA. DHA reagerar med aminosyrorna i det yttersta hudlagret och skapar ett brunt pigment. Lösningen innehåller mjukgörande Aloe vera meninte alkohol, parfym eller parabener.
Observera: Om du har torrhetseksem eller mycket torra partier på huden kan missfärgningar uppstå under behandling, missfärgningarna försvinner när färgen bleknat. Du som är allergisk mot DHA bör ej prova spray tandning.

Galleri

Öppettider

 

Mån – Fre 09:30-18:00
Lör 11:00-15:00
Sön Stängt

 

Tid bokning tel. 0243-15530 eller 0243-152025

Vi har upptäckt att allra flesta av våra trevliga kunder föredrar Drop-in, därför har vi ordnat en extra personal för att ta hand om er. Ni är varmt välkomna som Drop-in och tidsbeställning.

Kontakta oss

Hitta till oss

Mobilanpassad webbsida av Jaddla